Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στις "Μουσικές Αναδύσεις και Ειδήσεις"


Με αφορμή τους "Αγάμους Θύτας" που από την περασμένη εβδομαδα εμφανίζονται στο "Ζυγό", προσπαθώντας να 'ζυγίσουν' την τρέλλα της κοινωνίας μας, θα μιλήσει την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στον "ΠΑΛΜΟ 99.5 και 105.6" γύρω στις 12:30 το μεσημέρι।

Η πορεία του Ιεροκλή Μιχαηλίδη είναι γνωστή, τόσο από το μουσικό-ανατρεπτικό και απρόβλεπτο σχήμα που συμμετέχει, που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι ένας φορέας, όσο και από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, πρώτα ως αστυνόμος Μπέκας και μετά ως "ξεφτέρι" αστυνομικός στους L।A।P।D Θυμόμαστε την εκπληκτική ερμηνεία του από τη συμμετοχή του στην "Πολιτική Κουζίνα" του Τάσου Μπουλμέτη και τη συμβολή του σε βιβλία και δραστηριότητες που ο ίδιος αποφεύγει να ανακοινώνει, π.χ. το βιβλίο του Πέτρου Μάρκαρη "Παλιά, πολύ παλιά".

Με τη ματιά του αξιόλογου ηθοποιού- που επιλέγει τις δουλειές του και εμφανίζεται όταν έχει να πει κάτι διατηρώντας το σεβασμό στον εαυτό του και στην Τέχνη του- θα συζητήσουμε για ό,τι μας απασχολεί, τον απασχολεί , τον προβληματίζει, τον θυμώνει, τον κάνει να ελπίζει, να αντιδρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας