Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Ο καθηγητής Νίκος Λυγερός στη Ρόδο και στον "ΠΑΛΜΟ"

Ο καθηγητής Νίκος Λυγερός, ο ευφυέστερος Έλληνας του κόσμου το Σάββατο 13 Μαρτίου 2010, θα φιλοξενηθεί στο στούντιο του «ΠΑΛΜΟΥ 99.5» και στην εκπομπή «Μουσικές Αναδύσεις» με την Τζίνα Δαβιλά.

Μετά το δίαυλο επικοινωνίας που άνοιξε ο ΠΑΛΜΟΣ ανάμεσα στον κ Λυγερό και στη Δωδεκάνησο, στις 24-10-2009 , ο καθηγητής έρχεται στη Ρόδο ως προσκεκλημένος της μαθηματικής Εταιρείας «Αρχιμήδης» για να βραβεύσει τους μαθητές του Νομού μας που διέπρεψαν στον Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό. Η βράβευση θα γίνει στο ΑΚΤΑΙΟΝ, ενώ στις 6:00μμμ θα προηγηθεί ομιλία από τον καθηγητή με θέμα «Κομψά μαθηματικά προβλήματα».

Ο πιο ευφυής Έλληνας , Καθηγητής κ Νίκος Λυγερός, έχει 189 δείκτη ευφυΐας στην κλίμακα Stanford-Binnet και είναι μεγαλύτερος του Αϊνστάιν που είχε 164 δείκτη στην ίδια κλίμακα. Διαθέτει πλουσιότατο βιογραφικό.

Η συνέντευξη - συζήτηση ήταν για μεγάλο διάστημα – κατόπιν επιθυμίας των ακροατών - αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΠΑΛΜΟΥ, ενώ σε γραπτή μορφή διατηρείται στο www.ginadavila.blogspot.com και ζωντανά η συζήτηση στην ιστοσελίδα του κ Λυγερού www.lygeros.org, όπου υπάρχει και το πλήρες βιογραφικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας