Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Πώς συνδέονται το λαικό τραγούδι, η ποίηση και η μεταφυσική!!!!



  • Ετερόκλητες οι συναντήσεις των «Μουσικών Αναδύσεων» του «ΠΑΛΜΟΥ» το ερχόμενο Σάββατο 17 Απριλίου 2010.
Στις 11:00πμ θα φιλοξενηθεί στο στούντιο του σταθμού, ο συνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης. Πολύ το μπουζούκι για την πρώτη ώρα της εκπομπής (το φυλώ για έκπληξη προς τον παρόν στον Κώστα Φουντουλάκη, τον ηχολήπτη μας- χαρές που θα κάνει …..!!!!). Αναμένεται η συζήτηση να είναι ενδιαφέρουσα, καθώς πολλά έχουμε να ρωτήσουμε για το λαϊκό τραγούδι, την αξία του και την πορεία του- ίσως και την κατακρεούργηση του τις τελευταίες δεκαετίες- μέσα στο χρόνο.

 Στις 12:00 θα φιλοξενήσουμε το συγγραφέα του βιβλίου «Έλευσις - 2012» Θανάσης Νικολάου. Ο κ. Νικόλαου έχει καταπιαστεί με θέματα μεταφυσικής και το βιβλίο αποτελέι το τέταρτο της τετραλογίας με παρόμοιο χαρακτήρα. 

Τέλος, το απόγευμα θα έχουμε κοντά μας τη λογοτέχνη Ιουλίτα Ηλιοπούλου, τη γυναίκα που αφιέρωσε την αγάπη του τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο τρανός Οδυσσέας Ελύτης. Η κ. Ηλιοπούλου θα μας μιλήσει για το τελευταίο της βιβλίο "Τι ζητάει ο Ζήνων", την ποίηση, τη σχέση των εφήβων με το βιβλίο και ό,τι άλλο προκύψει. 

Σάββατο 17 Απριλίου στις «Μουσικές Αναδύσεις» του «ΠΑΛΜΟΥ 99.5» με την Τζίνα Δαβιλά , μπορεί να ακούσετε ετερόκλητα πρόσωπα φαινομενικά, ουσιαστικά όμως υπάρχει η κοινή συνιστώσα: ο σεβασμός μας στον άνθρωπο-δημιουργό!

  • Ζωντανά: www.palmos-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας